Бел Рај | Каде за Викенд

Бел Рај

Местото “Бел рај“ се наоѓа во гевгелиското село Миравци и е познато свртилиште на младите.

Познато е по добрите забави, а доколку сте љубител  на кампувањето, местото е одлично за престој во природа.

“Бел рај“ е познато излетничко место за гевгеличани, но добро е оваа убавина да се сподели да се сподели и со останатите, имајќи предвид дека летово ќе се потребни идеи за посета на места, доколку не може да се патува во странство поради кризата со коронавирусот.

Местото нуди и незаборавна можност за пливање во природни базени создадени од течение на река помеѓу карпи. Па освен што ќе бидете на чист планински водух, ќе имате можност и за капење.


7CX6+J48 Gabrovo, North Macedonia

Сите тагови