Бела Виста | Каде за Викенд

Бела Виста

Ресторани

Ресторанот ″BELLA VISTA″ се наоѓа во село Беловиште,Тетовско, на патот кој води кон излетничкото место Петочко Водиче

Ресторанот “BELLA VISTA” во Беловиште,Тетовско, нуди комфорт за 160 гости. Обиколен со сопствен паркинг во зелена површина, ресторанот плени со својата убавина и душа.

Ресторанот “BELLA VISTA” е најафтентичното обележје на македонскиот дух во угостителството и претставува и своевидeн ресторан – музеj во комфорт на амбиенталнaта градба.

Терасата на ресторанот има прекрасен поглед и гарантира уживање во прекрасни мигови и прекрасно жуборење на Беловишка река. Убав поглед на полошката котлина од каде доаѓа и називот на самиот ресторан “BELLA VISTA”,стариот назив на с.Беловиште.


Bella Vista, Macedonia

078 500 414

Сите тагови