Бела вода | Каде за Викенд

Бела вода

Хотели

Туристички Комплекс „Бела Вода“

Со поглед на река, Туристички комплекс Бела Вода во Двориште обезбедува сместување, ресторан, сезонски отворен базен, заеднички салон, градина и тераса. Сите единици се со седење, телевизор со рамен екран со сателитски канали и приватна бања со фен, туш и када. Балкон со поглед на градината е понуден во секоја единица. Гостите во празничниот парк можат да уживаат во доручек или ала карт појадок. Возењето може да се ужива во близина. Струмица е на 34 километри од Туристички комплекс Бела Вода, додека Берово е на 23 километри.


Bela Voda, Berovo, North Macedonia

+389 71 242 345

Сите тагови