Белојшки Бисер | Каде за Викенд

Белојшки Бисер

Ресторани

Белојшки Бисер се наоѓа во непосредна близина на излетничкото место Петачко Водич

Во срцето на недопрената природата, слушајќи го жуборот на реката вкусете ја најдобрата храна.
Белојшки Бисер се наоѓа во непосредна близина на излетничкото место Петачко Водиче, на самиот пат кој води до Петачко Водиче од левата страна. Во близина на ресторанот има прекрасна природа, извор со лековита вода, манастир, мала црквичка, водопад и уште многу работи кои вреди да се видат.

Белојшки Бисер, Тетово, North Macedonia

070 263 289

Сите тагови