Чифлик Винарија | Каде за Викенд

Чифлик Винарија

Винаријата Чифлик е семејна винарија лоцирана западно од градот Битола, во пазувите на планината Баба на живописно подрачје под селото Брусник. Ние сме специјализирани во современото производство на вино, со мешање на традиционалните рецепти кои се чуваат и негуваат во семејството повеќе од 100 години со нови најсовремени пристапи, со цел да ги добиете највкусните вкусови на виното. Почувствуајте ја убавата атмосфера на винскиот ресторан со прекрасни тераси и градини, каде што нашите гости можат да уживаат во извонредни кулинарски рецепти во комбинација со нашите вина.Ова е дополнето со винска подрум и производствен објект, заедно со просторијата за дегустација за приватно и интимно уживање. Конечно, резортот располага со 12 современи опремени соби за целосно и незаборавно искуство за нашите гости.


Ciflik Winery, Bitola, North Macedonia

078 305 369

Сите тагови