Етно Куќа кај мостот | Каде за Викенд

Етно Куќа кај мостот

Ресторани

Етно куќа „Кај Мостот“ во село Зовиќ (Мариово) - Општина Новаци. Традиционална Македонска храна од Мариово со голем број на гурмански специјалитети

Етно куќа „Кај Мостот“ во село Зовиќ (Мариово) – Општина Новаци. Традиционална Македонска храна од Мариово со голем број на гурмански специјалитети.
Можност за ноќевање во село Зовиќ. Посетете го село Зовиќ и надалеку познатиот „Фимски мост“, манастирот Чебрен, чистата Градешка Река, живописната природа и големиот број на места и локации во Мариово.


7M5W+M5X Dunje, North Macedonia

071 206 757

Сите тагови