Етно село Долија | Каде за Викенд

Етно село Долија

Ресторани

Етно село Долија е место каде можете да избегате од градската гужва, кое нуди традиционала храна со врвен квалитет, прекрасен амбиент


385F+QPC Kuchkovo, North Macedonia

078 341 060

Сите тагови