Гостилница рибник СОНЧЕВА КУЌА | Каде за Викенд

Гостилница рибник СОНЧЕВА КУЌА

Рибни ресторани

Гостилница рибник СОНЧЕВА КУЌА Сопиште , се наоѓа на падините на Водно од сончева страна

Гостилница рибник СОНЧЕВА КУЌА Сопиште , се наоѓа на падините на Водно од сончева страна, на 560м надморска висина и на само 7 км од центарот на градот. Свеж планински воздух и прекрасен поглед на градот , одличен амбиент, квалитетна кујна и врвна услуга. прекрасно уредениот двор Ви овозможува да се чуствувате пријатно и во летните горештини да избегате од градската врева за да се освежите во базеноткој на ресторанот му дава посебна убавина.

Прекрасниот амбиент го дополнува звукот на тивката музика кои ви ндат неповторливи мигови на мошне опуштена и пријатна атмосверa.

Гостилница Сончева куќа ви нуди можност за уживање во специјални моменти, Вашите семејни прослави, деловни ручеци и вечери, прославете ги во прекрасниот двор кој има капацитет на 120 гости или во внатрешниот дел кој можед а прими 54 гости, а вашите возила иамме обезбедено сопствен паркинг.


Soncheva Dolina - Restaurant & Fishpond, Sopishte, North Macedonia

078 204 386

Сите тагови