Хотел Бистра | Каде за Викенд

Хотел Бистра

Хотели

Хотелот Бистра е сместен во подножјето на планината Бистра, близу до Мавровското езеро опкружен со природна убавина

Хотелот Бистра е сместен во подножјето на планината Бистра, близу до Мавровското езеро и три жичари, кои водат до прекрасните скијачки терени. Опкружен со природна убавина, хотелот нуди пријатен престој, одмор, забава и рекреација преку целата година.

Овој внимателно дизајниран хотел е дом на извонредна услуга, традиционална хотелска архитектура и иновативни идеи.
Добрата местоположба и погледот на наметнување на планината Бистра се прекрасни. Добра почетна точка за планински велосипедизам, разни спортски терени, планинарење и качување во текот на летото, како и за скијање во зима.
Хотелот поседува 118 кревети во удобно уредени соби со џакузи кади и тушеви, телефон и ТВ.

Ресторанот нуди богат избор на исклучителни специјалитети од морска храна и традиционални јадења.


Бистра Хотел, Mavrovo, North Macedonia

042 489 002

Сите тагови