Хотел Манастир | Каде за Викенд

Хотел Манастир

Хотели

Хотелскиот комплекс Манастир е сместен сред божествената убавина на Малешевијата

Хотелскиот комплекс Манастир е сместен сред божествената убавина на Малешевијата, веднаш до манастирот Св. Архангел Михаил од кој е добиена и инспирацијата за неговата специфична манастирска архитектура.

Со почитта кон историјата и традицијата, а со цел да не се наруши вонвременската убавина на градбата успеваме да постигнеме беспрекорна хармонија меѓу вековното и ново-создаденото со што создаваме целина во која ќе можете да се релаксирате и уживате во незаборавните вкусови на гастрономските специјалитети и автентичната етно атмосфера.


Хотел Манастир, Berovo, North Macedonia

+389 33 279 000; +389 70 275 322

Сите тагови