Хотел Неда Галичник | Каде за Викенд

Хотел Неда Галичник

Хотели

Хотел Неда Галичник се наоѓа во село Галичник, изграден на традиционален начин со традиционална македонска кујна

Хотел Неда се наоѓа на надморска висина од 1420 m, во самата прегратка на небото и земјата, во еден занослив предел со бајковита убавина – на падините на планината Бистра, во селото Галичник. Изграден е 1980 во традиционален македонски стил. Магијата на природата и фантастичната архитектура, во совршена вплотеност се вистински предизвик и за очите, и за духот. Значи, во хотелот се добредојдени сите љубители на селскиот туризам, на планинарењето, на пешачењето, на планинскиот велосипедизам.


хотел Неда, Galichki Pat, Галичник, North Macedonia

070 772 688

Сите тагови