Хотел Радика | Каде за Викенд

Хотел Радика

Хотели

Хoтел Радика е првокласен планински комплекс лоциран во Националниот Парк "Маврово", на одлична издигната позиција над Мавровското Езеро

Хoтел Радика е првокласен планински комплекс лоциран во Националниот Парк “Маврово”, Западна Македонија, на одлична издигната позиција над Мавровското Езеро, која е опкружена со автентична шума. Локацијата е инспиративна во текот на целата година и е на оддалеченост од само 90 километри од аеродромот во Скопје.

Хотелот е целосно реновиран во 2008 година и претставува изненадување за сите кои за прв пат го посетуваат. Одличната локација и опкружување (1400м надморска висина), просторните соби, стилскиот дизајн како и големиот СПА центар, ќе придонесат Вашиот престој во Хотел Радика да биде незаборавен.


Radika Mountain Resort, Leunovo, Republic of North Macedonia

042 223 300

Сите тагови