Хотел Сириус | Каде за Викенд

Хотел Сириус

Хотели

Хотел Сириус Спа и Велнес-Струмица е лоциран во Југоисточниот регион на Република Македонија

Хотел Сириус Спа и Велнес-Струмица е лоциран во Југоисточниот регион на Република Македонија, во мирна и тивка средина, на само 1,5 км од центарот на градот, 160 км од главниот град Скопје, 30 км од макодонско-грчката граница и 20 км од македонско-бугарската граница. Опкружен со природна убавина, хотелот нуди пријатен престој, одмор, забава и рекреација преку целата година.

На гостите им е достапен бесплатен приватен паркинг, перална и собна услуга. Хотелските соби имаат тераси со спектакуларен поглед на прекрасно уредениот парк околу хотелот.


Hotel Sirius Spa & Wellness, Marshal Tito, Strumica, North Macedonia

034 345 141

Сите тагови