Катлановска Бања | Каде за Викенд

Катлановска Бања

Бањи

Катлановска бања се наоѓа во должината на реката Пчиња на само 25 км од Скопје и 25 км од Велес

Се наоѓа во должината на реката Пчиња на само 25 км од Скопје и 25 км од Велес, 2,5 км оддалеченост од автопатот Белград-Скопје и 4 км оддалеченост од Аеродромот Скопје. Опкружена е со прекрасна природа која допринесува за целосна релаксација и регенерација на телото. Катлановска Бања претставува центар за спроведување на специјализирана физикална медицина и рехабилитација.

Медицинскиот тим е составен од четири лекарски тимови составени од доктори, специјалисти по физикална медицина и рехабилитација и високо обучен професионален тим на физиотерапевти и медицински сестри.

о склоп на Бањата се наоѓа модерен и современ Спа центар кој располага со голем базен со термоминерална вода, приватен базен со термоминерална вода, индивидуални кади со термоминерална вода, финска сауна, кислородна спа капсула.


Катлановска бања, North Macedonia

02 2581000; 070302596

Сите тагови