Комплекс Цареви Кули | Каде за Викенд

Комплекс Цареви Кули

Ресторани

Во близина на градот Струмица се наоѓа комплексот Цареви Кули кој нуди чист воздух, превкусна храна и пријатен амбиент

Комплексот Цареви Кули во Струмица кој се наоѓа на познатото место за Струмичани и околината – Чам Чифлик. Се стигнува со кола по новиот изграден пат Струмица – Попчево и е некаде околу 3 – 3.5 километри оддалечено од градот. Такси превоз ќе ве однесе до таму за 150-200 денари. Iма направено и соби за изнајмување. Можете да најдете и секаков вид на јадење, македонски специјалитети, скара, пица, кафенце итн.


Комплекс Цареви Кули, North Macedonia

075 499 188

Сите тагови