Леонов Двор | Каде за Викенд

Леонов Двор

Куратица се наоѓа на 20 километри североисточно од Охрид или на 5 км. северно од патот Охрид — Ресен. Сместе-но е во пазувите на планинскиот масив Мазатар. Леонов Двор се наоѓа во срцето на село Куратица , во самиот центар , на спроти селското училиште.

Во склоп на фирмата КРСТЕЦ КОМЕРЦ , работи ЛЕОНОВ ДВОР којви нуди одлична можност да избегате од градскиот метеж и сами или во групи , со претходна најава за организација да бидете во спој со недопрената природа и изворната традиција.