Манастариски ресторан Лешок | Каде за Викенд

Манастариски ресторан Лешок

Манастири

Прекрасен амбиент, опкружен со зеленило кој се наоѓа во манастирскиот комплекс во село Лешок


328H+V2H Leshok, North Macedonia

044 382 666; 070 733 829

Сите тагови