Михајлово | Каде за Викенд

Михајлово

Природа

Детско одморалиште Михајлово, лоцирано на 40 километри од Кавадарци, нуди прекрасен престој во целосно реновирани и хотелски адаптирани соби

Сместено во пазувите на преубавата Кожуф планина, Детското одморалиште „Михајлово“  повторно се врати на туристичката мапа, и тоа не само како детско одморалиште кое ќе го врати митот за незаборавните лета на генерации деца кои се будеа под јарболот со македонското знаме, туку и како хотелски капацитет отворен за сите патници, намерници и вљубеници во планинскиот туризам.

Лоцирано на 40 километри од Кавадарци  со комплетно реконструиран пат, на надморска височина од 1200 метри, опколено со стара борова шума, „Михајлово“ ќе Ви понуди прекрасен престој во целосно реновирани и хотелски адаптирани соби, вкусни оброци подготвени на традиционален начин во со ХАСАП стандардизиран ресторан, спортски терени, пешачки стази, услови за планински велосипедизам…

За време на летниот период, „Михајлово“ повторно ќе биде омилената дестинација за сите деца кои сакаат да поминат еден поинаков одмор. Нудејќи им посебна програма, исполнета со многу спортски, културни и забавни содржини, „Михајлово“ е дефинитвно вистинскиот избор за одмор полн со спомени кои вечно се паметат.

 


Детско одморалиште Михајлово, North Macedonia

072 243 550

Сите тагови