Пелистер | Каде за Викенд

Пелистер

Ресторани

Ресторан Пелистер нуди уникатна комбинација на македонската кујна и медитеранското кулинарско мајсторство

Пелистер преставува место каде што луѓето од различни возрасти и професии не доаѓаат само на ручек, туку и се среќаваат, одржуваат состаноци, или едноставно доаѓаат да си поразговараат дали тоа би било за време на кафе, ручек или десерт. Градската кaфеана Пелистер преставува синоним за успех во угостителството со долга традиција.

Уникатната комбинација на македонската кујна и медитеранското кулинарско мајсторство, ја прави градската кафеана Пелистер омилена меѓу домашните и странските гости.

Хотелот нуди луксузно уредени соби и апартмани со поглед на градскиот плоштад.


Пелистер, Boulevard Macedonia, Skopje, North Macedonia

02 311 2482

Сите тагови