Ресторан Атлантис - Смолари | Каде за Викенд

Ресторан Атлантис – Смолари

Ресторани

Ресторан Атлантис - Смолари кој се наоѓа во Смолари-Ново село нуди идеално природен амбиент на свежа речна пастрмка на жар, печење и скара по домашни рецепти


Атлантис, Smolari, North Macedonia

075 322 212

Сите тагови