Ресторан Бабино | Каде за Викенд

Ресторан Бабино

Етно ресторан Бабино е вгнезден во недогледна шума во атарот на селото Бабино, Демир Хисар. Комплексот опфаќа површина од 15 000 квадратни метри од кои 2500 метри квадратни се водена површина, опколена со мала зоолошка градина, езерца за одгледување речна пастрмка и тревник. Водата во изворот Бабинска Река што ја користи и рибникот е со константна температура од 12 степени целзиусови во текот на целата година (лето и зима), што е идеално за одгледување на калифорниска пастрмка.
Ова место во една од најчистите еколошки територии во нашата земја, исполнето со зеленило на недопрена природа,извори на пивка вода, чист воздук, инспиративен мир Ви нуди прекрасни специјалитети од скара и риба надополнети со прекрасна природа и амбиент.


Etno Restoran Babino, Babino, North Macedonia

047 271 800

Сите тагови