Ресторан Панорама | Каде за Викенд

Ресторан Панорама

Панорамски поглед, богата гастрономија и пријателска услуга.

Лоцирани во прекрасната околина во село Вруток, ја обезбедуваат најдобрата панорама на природата. Инспирирани од 1996 година, Панорама секогаш Ви обезбедува услуга, вкус и квалитет. Секогаш со изборот на највкусната храна, особено со подготвување на сите видови на риба, се Панорама се стекна со искуство и авторитет со кои денес се синоним за вкусна храна.


28QR+QP8 Skopje, North Macedonia

070 876 696

Сите тагови