Рибен Ресторан Елита | Каде за Викенд

Рибен Ресторан Елита

Рибни ресторани

Рибен Ресторан Елита се наоѓа месноста Болован на регионалниот пат Богданци – Дојран, опкружен со прекрасна природа вистинкса локација за одмор и релаксација, пресна слатководна рива на скара, свежи салати

Рибен ресторан Елита се наоѓа во месноста Болован на регионалниот пат Богданци – Дојран. Ресторанот е опкружен со прекрасна природа и две мали езерца, и претставува идеално место за да се побегне од летните горештини и градски гужви. Ресторанот се состои од внатрешен дел и летна тераса, со поглед на двете езерца. Како специјалитет на ресторанот може да вкусите неколку видови риба како што се крап, пастрмка, сом и лосос.

Fish Restaurant Elita, Crnichani, North Macedonia

071 602 043

Сите тагови