Рибен ресторан Планинска куќа | Каде за Викенд

Рибен ресторан Планинска куќа

Природа

Рибниот ресторан Планинска куќа се наоѓа во село Бистрица, Битола, покрај Бистричка река во една неповтролива природа.

Рибниот ресторан Планинска куќа се наоѓа во село Бистрица, Битола, покрај Бистричка река во една неповтролива природа.

Нудат богата винска карта со секакви сортни вина од различни винарии, убавата риба оди со убаво вино, нели?

Целата оваа прилика се зачинува со прекрасниот поглед од летната тераса или пријатната топла внатрешна атмосфера од ресторантот. За оние кои обожаваат риба, златната пастрмка со црвено месо е вкус кој долго ќе остане во вашите сеќавања, кои ќе сакате да ги поворите.

Изборот на рибата спремна на плотна, пржена или во фолија, нема да ви претставува проблем, зошто кој начин и да оберете ќе биде правиот.


Restaurant Planinska kukja, Bistrica, North Macedonia

077 840 544

Сите тагови