Рибен Ресторан Визиана | Каде за Викенд

Рибен Ресторан Визиана

Рибни ресторани

Рибен Ресторан Визиана е сместен во близина на изворот Визиана, на 20км од градот Куманово

Ресторанот Фрателис Визиана се наоѓа на 20км од Куманово. Сместен во близина на изворот Визиана, во прекрасен амбиент на убавините на природата.

Ресторанот располага со беспрекорна услуга и врвни специјалитети со единствен вкус. Како на рибен ресторан, најпознати се специјалитетот цементиран сом и крап, како и белата пастрмка приготвена на скара.


4VJ7+VV4 Vojnik, North Macedonia

+389 (0) 75 420 525;+389 (0) 31 476 444

Сите тагови