Рибник Оморани | Каде за Викенд

Рибник Оморани

Природа

Ресторанот се наоѓа на брегот на реката Бабуна која е една од најчистите реки во Македонија.Опкружен е со ридови,зеленило,свеж воздух и жубор на вода

Во регионот на областа Азот во средишниот дел на Македонија се наоѓа рај кој нема да  ве остави рамнодушни -РИБНИК РЕСТОРАН ОМОРАНИ

Ресторанот се наоѓа на брегот на реката Бабуна која е една од најчистите реки во Македонија.Опкружен е со ридови,зеленило,свеж воздух и жубор на вода. Идеално место за дружба и изолирање од градското сокојдневие.

Рибник Ресторан Оморани активно работи од 2014година.Тука секојдневно а особено во летниот период ,за викендите и за празниците доаѓаат гости од целата држава и пишироко-пречекан и со топла гостопримливост.


Рибник Ресторан Оморани, 514, Оморани, North Macedonia

077 642 004

Сите тагови