Риверсајд Гарден | Каде за Викенд

Риверсајд Гарден

Ресторанот „Риверсајд Гарден” се наоѓа на самиот брег на реката Треска веднаш до мостот меѓу Сарај и Грчец.

Во  нивната голема градина, во сенките на големи дрва опкружени со зеленило, или во нивниот покриен дел,  на маси од оревово дрво ќе можете да се опуштите со звуците на џез и блуз со семејството или пријателите.

Нивната кујна ќе ви понуди богат избор од локални производи, зеленчук, риба и месо зготвени по балкански и интернационални рецепти. Но и пиците на нивниот искусен пица-мајстор секако привлекуваат големо внимание.


Riverside Garden, Skopje, North Macedonia

070 890 606

Сите тагови