Rock Land Camp | Каде за Викенд

Rock Land Camp

Природа

Rock Land Camp, едно од најдобрите места во Македонија за кампување, планинарење, риболов и други спортски активности, се наоѓа во Демир Капија.

Планинарење, туризам, тренинг, активности во природа, хостел, соби низ цела Македонија.

Пробуваме да направиме се што е можно за камперите, планинарите и за сите останати гости.
Добредојдовте во Rock Land Camp во Демир Капија!