Sherpa horse riding | Каде за Викенд

Sherpa horse riding

Природа

Sherpa horse riding е проект на"Horse Club Bistra Galichnik", фамилијарен бизнис кој организира различни активности од 2008год. Ранчот е лоциран на 1км од Галичник

Јавачка експедиција е патување на коњ, што може да повлече неколку тешкотии, но ќе ве награди со искуство за паметење и сценографии што можеби никогаш нема да имате можност да ги видитe.


Sherpa Horse Riding Macedonia, Galichki Pat, Galichnik, North Macedonia

077 648 679

Сите тагови