Шумски Фенери | Каде за Викенд

Шумски Фенери

Хотели

Овој мал семеен хотел се наоѓа во шума, во подножјето на Националниот парк Пелистер еден од најстарите паркови на Балканот

Овој мал семеен хотел се наоѓа на 900 метри надморска височина во шума, во подножјето на Националниот парк Пелистер. Пелистер еден од најстарите паркови на Балканот. Хотелот е на 4 км од градот Битола. Заштитен знак на Пелистер се јасната изворска вода и реки, од каде што може да се види Пелагонија , водопадите и глацијалните планински езера – Големото и Малото, исто така познати како Пелистерски Очи.

Фантастичните планински предели и чистиот воздух од тука обезбедуба живописна позадина за релаксирачки одмор дизајниран специјално за да одговара на вашите потреби.


Хотел Шумски Фенери, Bitola, North Macedonia

047 293 030; +389 (0) 47 29 30 30

Сите тагови