Вила Катерина | Каде за Викенд

Вила Катерина

Природа

Вила Катерина е планинско одморалиште лоцирано на Кожуф планина-Смрдлива вода, Југоисточна Македонија.

Вила Катерина е планинско одморалиште лоцирано на Кожуф планина-Смрдлива вода, Југоисточна Македонија.
Располага со 4-три креветни соби, секоја опремена со бања.

Одлично место каде може да дишете чист и свеж планински воздух и да се релаксирате од брзиот и динамичен живот, градската гужва и напорните работни денови.

Како што е познато, Македонија има голем број планини, од кои повеќето се „сочувани“, чисти, со разновидни природни богатства, шуми, реки, пријатна клима и други атрактивности кои ги привлекуваат посетителите. Затоа, некои планини се веќе ставени во туристичката понуда и се доста посетени, други пак сега почнуваат да ги привлекуваат туристите, а некои сеуште не ја доживеале својата вистинска валоризација.


Смрдлива Вода, North Macedonia

070 320 681

Сите тагови