Вила Клепало | Каде за Викенд

Вила Клепало

Ресторани

Во близина на граничниот премин Клепало, Беровско се наоѓа вила Клепало која располага со апартмани, ресторан, базент, рибник, спортски терен, претставува совршено место за одмор и рекреација

На петнаесет километри од Берово во близина на граничниот премин Клепало скриена во ладовините на густа борова и букова шума се наоѓа вила Клепало. Вилата располага со капацитет од 40 легла, 6 Апартмани опремени со спални, гарнитури, сопствени бањи,ТВ, сателитска, парно и соларна енергија. Во склоп на објектот функционира и ресторан за 40 лица кој ви овозможува приготвување на локални специјалитети ,свежа пастрмка и крап од сопствениот рибник и секаков вид на храна по ваша желба. Истотака има и повеќе заеднички кујни за самостојна исхрана. Простран двор со паркинг простор, летниковец, базент, рибник, фурна, скара и спортски терен е погоден за фамилијарен престој, одмор, спорт и рекреација.


Клепало, 524, North Macedonia

078 420 202

Сите тагови