Вила Радожда | Каде за Викенд

Вила Радожда

Хотели

Вила Радожда се наоѓа на 14км од градот Охрид, во село Радожда

Ако сакате вистински одмор со сите удобности кои ги посакувате, тогаш посетете ја Вила Радожда и направете го вистинскиот избор! Вила Радожда е сместена на самиот брег на Охридското езеро, располага со современи апартмани, сопствен ресторан и летна тераса каде ќе бидете одлично услужени со вкусна храна. на вас ви останува само да уживате во прекрасната глетка на синот езеро да уживате во убавата плажа, живописното зајдисонце и прекрасниот пејзаж.


Radožda, North Macedonia

070 427 474: 078 427 147

Сите тагови