Вила Љуботен | Каде за Викенд

Вила Љуботен

Природа

Вила Љуботен, место за одмор и релаксација кое се наоѓа во потполно мирно и зелено опкружување на сончева падина под врвот Љуботен


Добродојдовте во Вила Љуботен, место за одмор и релаксација кое се наоѓа во потполно мирно и зелено опкружување на сончева падина под врвот Љуботен. Домаќинската атмосфера во вилата и мирот кој зрачи претставуваат идеално место за сите кои бегаат од секојдневниот и брзиот ритам на живот во подруг и поопуштен свет.

Мирот и незаборавниот поглед во текот на сите годишни времиња ги привлекува гостите. Сликовитиот природен пејсаж и околината на Вилав Љуботен се составени од прекрасни пасишта, природни реки и езера.

До Вилата се стигнува од Тетово до Старо Село по асвалтен пат, а од Старо Село до домот по макадам пат и маркирана патека која започнува од информативната табла во селото.


Вила Љуботен, North Macedonia

075 403 777

Сите тагови