Вила Весница | Каде за Викенд

Вила Весница

Ресторани

На само 17км од центарот на Скопје, имате можност градската врева да ја замените со незаборавни моменти, крај топлото огниште на гостилницата Етно Вила Весница

20 годишната традиција на „Mecho’s pizza&restaurant“ продолжува во досега невиден топол, рурален и рустичен амбиент на Етно Гостилница „Вила Весница“ на Чардак, во атарот на општината Чучер-Сандево. На само 15км од центарот на Скопје, на површина од 3000м и 50 столчиња за сместување во зимскиот период и над 200 сместувачки столчиња во градината, секој ден освен понеделник. имате единствена можност градската врева и смог да ги замените со незаборавни моменти крај топлото огниште на гостилницата, притоа уживајќи во глетката на недопрената природа крај речното корито кое не опкружува и домашните специјалитети од раката на угостителскиот доајен Мечо. На надморска височина од 475 метри, со ниту еден индустриски објект во близината, почестете ги Вашите бели дробови со пријатна оддишка, а гурманските приказни нека донесат благодет на Вашиот абдомен.

Напоменуваме-сите производи со кои може да Ве послужиме се од домашно, сопствено производство.

Но, велат, една слика менува илјада зборови.

Ние велиме-една посета менува илјада слики.


Етно Вила Весница, Александар, North Macedonia

070 900 300

Сите тагови